Jaha, Prambanan, Klathèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Jaha
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiJoho
Jaha kapernah ing Kabupatèn Klathèn
Jaha
Jaha
Jaha kapernah ing Jawa Tengah
Jaha
Jaha
Jaha kapernah ing Indonésia
Jaha
Jaha
Koordhinat: 7°43′09″S 110°30′51″E / 7.71928°S 110.51405°E / -7.71928; 110.51405Koordhinat: 7°43′09″S 110°30′51″E / 7.71928°S 110.51405°E / -7.71928; 110.51405
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanPrambanan
Kodhe laladan
administrasi
33.10.01.2016

Jaha iku désa ing Kacamatan Prambanan, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)