Bugisan, Prambanan, Klathèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bugisan
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiBugisan
Bugisan kapernah ing Kabupatèn Klathèn
Bugisan
Bugisan
Bugisan kapernah ing Jawa Tengah
Bugisan
Bugisan
Bugisan kapernah ing Indonésia
Bugisan
Bugisan
Koordhinat: 7°44′27″S 110°30′01″E / 7.74084°S 110.50017°E / -7.74084; 110.50017Koordhinat: 7°44′27″S 110°30′01″E / 7.74084°S 110.50017°E / -7.74084; 110.50017
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanPrambanan
Kodhe laladan
administrasi
33.10.01.2011

Bugisan iku désa ing Kacamatan Prambanan, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)