Menyang kontèn

Kotèsan, Prambanan, Klathèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kotèsan
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiKotesan
Kotèsan kapernah ing Kabupatèn Klathèn
Kotèsan
Kotèsan
Kotèsan kapernah ing Jawa Tengah
Kotèsan
Kotèsan
Kotèsan kapernah ing Indonesia
Kotèsan
Kotèsan
Koordhinat: 7°45′44″S 110°30′49″E / 7.76213°S 110.51371°E / -7.76213; 110.51371Koordhinat: 7°45′44″S 110°30′49″E / 7.76213°S 110.51371°E / -7.76213; 110.51371
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanPrambanan
Kodhe laladan
administrasi
33.10.01.2003

Kotèsan iku désa ing Kacamatan Prambanan, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.