Kebondalem Kidul, Prambanan, Klathèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kebondalem Kidul
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiKebondalem Kidul
Kebondalem Kidul kapernah ing Kabupatèn Klathèn
Kebondalem Kidul
Kebondalem Kidul
Kebondalem Kidul kapernah ing Jawa Tengah
Kebondalem Kidul
Kebondalem Kidul
Kebondalem Kidul kapernah ing Indonésia
Kebondalem Kidul
Kebondalem Kidul
Koordhinat: 7°45′35″S 110°29′54″E / 7.75962°S 110.49829°E / -7.75962; 110.49829Koordhinat: 7°45′35″S 110°29′54″E / 7.75962°S 110.49829°E / -7.75962; 110.49829
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanPrambanan
Kodhe laladan
administrasi
33.10.01.2005

Kebondalem Kidul iku désa ing Kacamatan Prambanan, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.