Ayodhya: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
9 bèt wis dibusak ,  9 taun kepungkur
(Kaca énggal: '''Ayodhya''' (Hindi: अयोध्या, Urdu: ایودھیا ; ''Ayodhyā'' {{audio|Ayodhya.ogg|dengarkan}} ) iku salah siji kutha kuna ing [[Ind...)
 
 
== Ayodhya miturut Susastra Hindu ==
Ayodhya uga ana ing crita [[Ramayana]] minangka ibukota [[Krajaan Kosala]] kang dijaga ora kalah ing paprangan''.<ref name="Ramayana">'''”Ramayana” '''. Oleh: I Gusti Made Widia</ref>. MenurutMiturut [[Susastra Hindu]], Kerajaan Kosala terletakmanggon diing sebelahsisih utaralor [[Sungaikali Gangga]] .<ref name="Ramayana"/>. Krajaan kasebut duwèké keturunan [[Ikswaku]] saka [[Dinasti Surya]], putra Maharaja [[Waiwaswata Manu|Manu]]
 
== Catatan kaki ==
41

besutan

Menu navigasi