Delanggu, Klathèn: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
71 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
(+)
* [http://www.klaten.go.id/ Situs resmi kabupaten Klathen]
 
{{kecamatan-stub}}
{{Kecamatan Delanggu}}
{{Kabupaten Klaten}}
{{Jawa Tengah}}
{{kecamatan-stub}}
 
---------
*Bali menyang: [[Kabupatèn Klathèn]]
 
*Bali menyang: [[Kategori:Kabupatèn Klathèn]]
[[Category:Kabupaten Klathen]]
[[Kategori:Kecamatan ing Kabupatèn Klathèn]]
[[Kategori:Kecamatan ing Jawa Tengah]]
[[Kategori:Delanggu, Klathèn]]
 
[[id:Delanggu, Klaten]]
78.624

besutan

Menu navigasi