Iran: Béda antara owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
1 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: dipimpin → kabawah
(→‎Pamérangan administrasi: éjaan, replaced: nomor → nomer (2))
(→‎top: ganti isi, replaced: dipimpin → kabawah)
Iran wewatesan karo [[Azerbaijan]] (500 km) lan [[Armenia]] (35 km) ing lor-kulon lan [[Laut Kaspia]] ing lor, [[Turkmenistan]] (1000 km) ing lor-wétan, [[Pakistan]] (909 km) lan [[Afganistan]] (936 km) ing wétan, [[Turki]] (500 km) lan [[Irak]] (1.458 km) ing kulan, lan perairan [[Lempongan Pèrsi]] lan [[Lempongan Oman]] ing kidul.
 
Ing taun [[1979]], sawijining [[Révolusi Iran]] sing dipimpinkabawah [[Ayatollah Khomeini]] ngedegaké sawijining [[Républik Islam]] [[Teokrasi|teokratis]] saéngga jeneng jangkepé Iran saiki ya iku '''Républik Islam Iran''' (جمهوری اسلامی ایران).
 
Kutha krajan Iran ya iku [[Teheran]]. Nagara iki sing ndunungi kurang luwih 60 yuta jiwa lan jembaré ana... km².
348.872

besutan

Menu navigasi

Piranti pribadi

Mandhala aran

Varian

Liyané