Menyang kontèn

Kedhawung, Kedhawung, Sragèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kedhawung
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènSragèn
KacamatanKedhawung
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Pepadhet-

Kedhawung iku salah siji désa / kalurahan ing Kacamatan Kedhawung, Kabupatèn Sragèn, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Désa iki kapérang dadi 21 dukuh, 34 RT, 9 RW lan wewatesan:
ing sisih lor karo: ---
ing sisih kidul karo: ---
ing sisih kulon karo: ---
ing sisih wétan karo: ---

Rujukan[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]