Menyang kontèn

Karangpelem, Kedhawung, Sragèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Karangpelem
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènSragèn
KacamatanKedhawung
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Pepadhet-

Karangpelem iku salah siji désa / kalurahan ing Kacamatan Kedhawung, Kabupatèn Sragèn, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Désa iki kapérang dadi 16 dukuh, 25 RT, 8 RW lan wewatesan:
ing sisih lor karo: ---
ing sisih kidul karo: ---
ing sisih kulon karo: ---
ing sisih wétan karo: ---

Rujukan[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]