Paus Celestinus IV

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Celestinus IV
B Colestin IV.jpg
Asma wiyosan Goffredo Castiglioni
Wiwit mengku 25 Oktober 1241
Dumugi 10 November 1241
Dipunrumiyini Gregorius IX
Dipunlajengaken Innosentius IV
Miyos  ???
Milan, Italia
Séda 10 November 1241
Roma, Italia
[[Paus {{{other}}}|Paus kanthi nami {{{other}}} sanesipun]]
Cathetan suku
{{{footnotes}}}

Paus Celestinus IV punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1241).

Panjenenganipun asma aslinipun Goffredo Castiglioni.



Dipunrumiyini
déning:
Gregorius IX
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Innosentius IV


Artikel prakawis Paus punika, taksih dèrèng pepak. Panjenengan mangga nambah. Menawi sampun pepak, saged mbusak katrangan punika.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Paus_Celestinus_IV&oldid=817099"