Paus Pius XI

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Pius XI
Milai mengku jabatan 6 Februari 1922
Ngantos 10 Februari 1939
Anggantosaken Benediktus XV
Dipun gantos déning Pius XII
Ordinasi 20 Desember 1879
Konsekrasi 28 Oktober 1919
Dados Kardinal 13 Juni 1921
Data pribadi
Asma lair Ambrogio Damiano Achille Ratti
Lair 31 Mei 1857
Desio, Lombardy-Venetia, Kakaisaran Austria
Séda 10 Februari 1939 (umur 81)
Apostolic Palace, Vatican City
Paus sanès kanthi asma Pius

Paus Pius XI (lair 31 Mei 1857 – tilar donya 10 Februari 1939 kanthi umur81 taun) punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma wiwit tanggal 6 Februari 1922 dumugi 10 Februari 1939.

Panjenenganipun asma aslinipun Achille Ambrogio Damiano Ratti.



Dipunrumiyini
déning:
Paus Benediktus XV
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Pius XII


Artikel prakawis Paus punika, taksih dèrèng pepak. Panjenengan mangga nambah. Menawi sampun pepak, saged mbusak katrangan punika.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Paus_Pius_XI&oldid=817177"