Paus Benediktus XV

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Benediktus XV
Benedictus XV.jpg
Asma wiyosan Giacomo della Chiesa
Wiwit mengku 3 September 1914
Dumugi 22 Januari 1922
Dipunrumiyini Pius X
Dipunlajengaken Pius XI
Miyos 21 November 1854
Genoa, Italia
Séda 22 Januari 1922
Istana Apostolik, Vatikan
Paus kanthi nami Benediktus sanesipun
Cathetan suku
{{{footnotes}}}

Paus Benediktus XV, kanthi asma wiyosan Giacomo della Chiesa (21 November 1854-22 Januari 1922), punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma wiwit 3 September 1914 dumugi 22 Januari 1922.


Dipunrumiyini
déning:
Pius X
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Pius XI


Artikel prakawis Paus punika, taksih dèrèng pepak. Panjenengan mangga nambah. Menawi sampun pepak, saged mbusak katrangan punika.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Paus_Benediktus_XV&oldid=817175"