Paus Benediktus XII

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Benediktus XII
Benedikt XII1.gif
Asma wiyosan Jacques Fournier
Wiwit mengku 20 Desember 1334
Dumugi 25 April 1342
Dipunrumiyini Yohannes XXII
Dipunlajengaken Clemens VI
Miyos ±1280
Saverdun, Perancis
Séda 25 April 1342
Avignon, Perancis
[[Paus {{{other}}}|Paus kanthi nami {{{other}}} sanesipun]]
Cathetan suku
{{{footnotes}}}

Benediktus XII, kanthi asma wiyosan Jacques Fournier (Saverdun, Perancis, ±1280Avignon, Perancis, 25 April 1342), punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma wiwit 20 Desember, 1334 dumugi 25 April 1342.


Dipunrumiyini
déning:
Yohannes XXII
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Clemens VI


Artikel prakawis Paus punika, taksih dèrèng pepak. Panjenengan mangga nambah. Menawi sampun pepak, saged mbusak katrangan punika.