Paus Urbanus I

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Paus Urbanus I punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (222-230).

Panjenenganipun asma aslinipun ...



Dipunrumiyini
déning:
Paus Kallixtus I
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Pontianus


Artikel prakawis Paus punika, taksih dèrèng pepak. Panjenengan mangga nambah. Menawi sampun pepak, saged mbusak katrangan punika.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Paus_Urbanus_I&oldid=816991"