Paus Benediktus I

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Benediktus I
Emblem of the Papacy SE.svg
Asma wiyosan Benediktus
Wiwit mengku 2 Juni 575
Dumugi 30 Juli 579
Dipunrumiyini Yohanes III
Dipunlajengaken Pelagius II
Miyos mboten dipunmangertos
Séda 30 Juli 579
Roma, Italia
Paus kanthi nami Benediktus sanesipun
Cathetan suku
{{{footnotes}}}

Paus Benediktus I (???-30 Juli 579) ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma wiwit 2 Juni 575 dumugi 30 Juli 579.


Dipunrumiyini
déning:
Yohanes III
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Pelagius II


Artikel prakawis Paus punika, taksih dèrèng pepak. Panjenengan mangga nambah. Menawi sampun pepak, saged mbusak katrangan punika.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Paus_Benediktus_I&oldid=817214"