Paus Anastasius IV

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Anastasius IV
B Anastasius IV.jpg
Asma wiyosan Corrado di Suburra (atau della Suburra)
Wiwit mengku 9 Juli 1153
Dumugi 3 Desember 1154
Dipunrumiyini Eugenius III
Dipunlajengaken Adrianus IV
Miyos  ???
Roma, Italia
Séda 3 Desember 1154
Roma, Italia
[[Paus {{{other}}}|Paus kanthi nami {{{other}}} sanesipun]]
Cathetan suku
{{{footnotes}}}

Anastasius IV, kanthi asma wiyosan Corrado di Suburra (utawi della Suburra) (séda ing Roma, Italia, 3 Desember 1154), ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma wiwit 9 Juli 1153 dumugi 3 Desember 1154.


Dipunrumiyini
déning:
Eugenius III
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Adrianus IV


Artikel prakawis Paus punika, taksih dèrèng pepak. Panjenengan mangga nambah. Menawi sampun pepak, saged mbusak katrangan punika.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Paus_Anastasius_IV&oldid=817087"