Paus Eugenius II

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Eugenius II
Emblem of the Papacy SE.svg
Asma wiyosan boten dipunkawruhi
Wiwit mengku 8 Mei 824
Dumugi Agustus 827
Dipunrumiyini Paskalis I
Dipunlajengaken Valentinus
Miyos tanggal boten dipunkawruhi
Roma, Italia
Séda Agustus 827
tempat boten dipunkawruhi
Paus kanthi nami Eugenius sanesipun
Cathetan suku
{{{footnotes}}}

Paus Eugenius II (???-Agustus 827) punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma wiwit 8 Mei 824 dumugi Agustus 827.



Dipunrumiyini
déning:
Paskalis I
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Valentinus


Artikel prakawis Paus punika, taksih dèrèng pepak. Panjenengan mangga nambah. Menawi sampun pepak, saged mbusak katrangan punika.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Paus_Eugenius_II&oldid=817072"