Paus Yulius II

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Julius II
Pope Julius II.jpg
Asma wiyosan Giuliano della Rovere
Wiwit mengku 1 November, 1503
Dumugi 21 Februari 1513
Dipunrumiyini Pius III
Dipunlajengaken Leo X
Miyos 2 Desember 1443
Albisola
Séda 21 Februari 1513
Roma, Italia
[[Paus {{{other}}}|Paus kanthi nami {{{other}}} sanesipun]]
Cathetan suku
{{{footnotes}}}

Paus Yulius II kanthi asma wiyosan Giuliano della Rovere punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1503-1513).


Dipunrumiyini
déning:
[[]]
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
[[]]


Artikel prakawis Paus punika, taksih dèrèng pepak. Panjenengan mangga nambah. Menawi sampun pepak, saged mbusak katrangan punika.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Paus_Yulius_II&oldid=817156"