Paus Yohanes XXIII

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Paus Yohanes XXIII punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1958-1963).

Panjenenganipun asma aslinipun

Links[sunting | sunting sumber]


Dipunrumiyini
déning:
Paus Pius XII
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Paulus VI


Artikel prakawis Paus punika, taksih dèrèng pepak. Panjenengan mangga nambah. Menawi sampun pepak, saged mbusak katrangan punika.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Paus_Yohanes_XXIII&oldid=817182"