Paus Paulus VI

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Paus Paulus VI

Paus Paulus VI punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1963-1978).

Panjenenganipun asma aslinipun



Dipunrumiyini
déning:
Paus Yohanes XXIII
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Yohanes Paulus I


Artikel prakawis Paus punika, taksih dèrèng pepak. Panjenengan mangga nambah. Menawi sampun pepak, saged mbusak katrangan punika.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Paus_Paulus_VI&oldid=817181"