Paus Benediktus VII

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Benediktus VII
Emblem of the Papacy SE.svg
Asma wiyosan mboten dipunmangertos
Wiwit mengku 974
Dumugi 983
Dipunrumiyini Benediktus VI
Dipunlajengaken Yohanes XIV
Miyos tanggal mboten dipunmangertos
Roma, Italia
Séda 983
Roma, Italia
Paus kanthi nami Benediktus sanesipun
Cathetan suku
{{{footnotes}}}

Paus Benediktus VII (???-983) punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (974-983). Piyambakipun asalipun saking kulawarga bangsawan saking Tusculum ing Latium, Italia. Benediktus VII nyengkuyung éwahing monastisime lan eklesiastikal ingkang dipuncanangaken sesarengan kaliyan Kaisar Otto II.


Dipunrumiyini
déning:
Benediktus VI
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Yohanes XIV


Artikel prakawis Paus punika, taksih dèrèng pepak. Panjenengan mangga nambah. Menawi sampun pepak, saged mbusak katrangan punika.