Taun

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Taun utawi warsa (krama) punika satunggiling unit wekdal. Satunggal taun laminipun 365 utawi 366 dinten. Utawi miturut kalèndher Masèhi kirang langkung 365,25 dinten. Satunggal dinten laminipun 24 jam. Satunggal jam laminipun 60 menit, lajeng satunggal menit laminipun 60 detik.

Mangga ugi mirsani[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Taun&oldid=803841"