Paus Gregorius II

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Paus Gregorius II punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (715-731).

Panjenenganipun asma aslinipun



Dipunrumiyini
déning:
Paus Konstantinus
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Gregorius III


Artikel prakawis Paus punika, taksih dèrèng pepak. Panjenengan mangga nambah. Menawi sampun pepak, saged mbusak katrangan punika.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Paus_Gregorius_II&oldid=817008"