Paus Soter

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Paus Santo Soter
Soter.jpg
Asma wiyosan Soter
Wiwit mengku 166
Dumugi 174
Dipunrumiyini Anisetus
Dipunlajengaken Eleutherius
Miyos tanggal mboten dipunmangertos
Fondi, Italia
Séda 174
Roma, Italia
Paus kanthi nami sanesipun
Cathetan suku
{{{footnotes}}}

Paus Soter punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (166-175).

Panjenenganipun asma aslinipun ...



Dipunrumiyini
déning:
Paus Anisetus
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Eleuterus


Artikel prakawis Paus punika, taksih dèrèng pepak. Panjenengan mangga nambah. Menawi sampun pepak, saged mbusak katrangan punika.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Paus_Soter&oldid=804322"