Paus Benediktus III

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Benediktus III
Emblem of the Papacy SE.svg
Asma wiyosan mboten dipunmangertos
Wiwit mengku 29 September 855
Dumugi 7 April 858
Dipunrumiyini Leo IV
Dipunlajengaken Nikolas I Agung
Miyos mboten dipunmangertos
Séda 7 April 858
papan mboten dipunmangertos
Paus kanthi nami Benediktus sanesipun
Cathetan suku
{{{footnotes}}}

Paus Benediktus III (???-7 April 858) punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma wiwit 29 September 855 dumugi 7 April 858.


Dipunrumiyini
déning:
Leo IV
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Nikolas I Agung


Artikel prakawis Paus punika, taksih dèrèng pepak. Panjenengan mangga nambah. Menawi sampun pepak, saged mbusak katrangan punika.