Paus Paulus III

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Paus Paulus III punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1534-1549).

Panjenenganipun asma aslinipun



Dipunrumiyini
déning:
Paus Clemens VII
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Yulius III


Artikel prakawis Paus punika, taksih dèrèng pepak. Panjenengan mangga nambah. Menawi sampun pepak, saged mbusak katrangan punika.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Paus_Paulus_III&oldid=817161"