Paus Benediktus XI

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Benediktus XI
B Benedikt XI.jpg
Asma wiyosan Nicholas Boccasini
Wiwit mengku 22 Oktober 1303
Dumugi 7 Juli 1304
Dipunrumiyini Bonifatius VIII
Dipunlajengaken Clemens V
Miyos 1240
Treviso, Italia
Séda 7 Juli 1304
Perugia, Italia
[[Paus {{{other}}}|Paus kanthi nami {{{other}}} sanesipun]]
Cathetan suku
{{{footnotes}}}

Benediktus XI, kanthi asma wiyosan Nicholas Boccasini (Treviso, Italia, 1240Perugia, Italia, 7 Juli 1304), punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma wiwit 22 Oktober 1303 dumugi 7 Juli 1304.


Dipunrumiyini
déning:
Bonifatius VIII
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Clemens V


Artikel prakawis Paus punika, taksih dèrèng pepak. Panjenengan mangga nambah. Menawi sampun pepak, saged mbusak katrangan punika.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Paus_Benediktus_XI&oldid=817095"