Paus Leo III

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Santo Leo III
Leo III.jpg
Asma wiyosan boten dipunkawruhi
Wiwit mengku 26 Desember 795
Dumugi 12 Juni 816
Dipunrumiyini Adrianus I
Dipunlajengaken Stefanus IV
Miyos boten dipunkawruhi
Séda 12 Juni 816
papan boten dipunkawruhi
Paus kanthi nami Leo sanesipun
Cathetan suku
{{{footnotes}}}

Paus Leo III (???-12 Juni 816) punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma wiwit 26 Desember 795 dumugi 12 Juni 816.


Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:


Dipunrumiyini
déning:
Adrianus I
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Stefanus IV


Artikel prakawis Paus punika, taksih dèrèng pepak. Panjenengan mangga nambah. Menawi sampun pepak, saged mbusak katrangan punika.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Paus_Leo_III&oldid=817070"