Paus Adrianus V

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Adrianus V
Hadrian V.png
Asma wiyosan Ottobuono de' Fieschi
Wiwit mengku 12 Juli 1276
Dumugi 18 Agustus 1276
Dipunrumiyini Innosentius V
Dipunlajengaken Yohannes XXI
Miyos 1205
Genoa, Italia
Séda 18 Agustus 1276
Viterbo, Italia
[[Paus {{{other}}}|Paus kanthi nami {{{other}}} sanesipun]]
Cathetan suku
{{{footnotes}}}

Adrianus V, kanthi asma wiyosan Ottobuono de' Fieschi (Genoa, Italia, 1205Viterbo, Italia, 18 Agustus 1276), punika ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis 12 Juli 1276 dumugi 18 Agustus 1276.


Dipunrumiyini
déning:
Innosentius V
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Yohannes XXI



Artikel prakawis Paus punika, taksih dèrèng pepak. Panjenengan mangga nambah. Menawi sampun pepak, saged mbusak katrangan punika.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Paus_Adrianus_V&oldid=817093"