Paus Gregorius XIII

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Paus Gregorius XIII.

Paus Gregorius XIII punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1572-1585).

Panjenenganipun asma aslinipun Ugo Buoncompagno (7 Januari 150210 April 1585). Panjenenganipun misuwur amargi netepaken Kalèndher Gregorian, inggih punika Kalèndher Julian ingkang sampun dipunsampurnakaken ing taun 1582.


Dipunrumiyini
déning:
Paus Pius V
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Sixtus V