7 Januari

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Cithakan:Januari2014

7 Januari punika, dinten ingkang kaping 7 miturut Kalèndher Gregorian.


Kadadosan Wigati[sunting | sunting sumber]

Wiyosan[sunting | sunting sumber]

Séda[sunting | sunting sumber]


Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[sunting | sunting sumber]

  • Dinten Natal ing kalèndher Julian. Dinten Natal dipunriyayakaken déning Igréja-gréja Ortodoks kados ta Ortodoks Koptik, Ortodoks Masedonia, Ortodoks Serbia, Ortodoks Rusia, Ortodoks Anthiokhia kaliyan ugi Gréja Ortodoks Yunani ing Atena & Mesir.

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[sunting | sunting sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=7_Januari&oldid=816948"