Pol Pot

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Pol Pot

Saloth Sar (19 Mei 192815 April 1998), luwih ditepangi karo jeneng Pol Pot, iku pamimpin Khmer Abang lan Predana Mentri Kamboja saka 1976 nganti 1979. Pamaréntahané akèh disalahaké nggawé kapatèné kurang luwih rong yuta pedhunung Kamboja, sanadyan prakira-kirané béda-béda.


Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Wikipedia
Artikel punika, artikel dhasar ingkang kedah dipundarbèni sadaya basa.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Pol_Pot&oldid=804818"