19 Mei

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

19 Mei punika, dinten ingkang kaping 139 utawi 140 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.


Kadadosan Wigati[sunting | sunting sumber]

Napoleon
Napoleon

Wiyosan[sunting | sunting sumber]

Séda[sunting | sunting sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[sunting | sunting sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[sunting | sunting sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
18 Mei - 19 Mei - 20 Mei
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=19_Mei&oldid=804030"