1928

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Taun: 1922 1923 1924 1925 1927 1928 1929 1930 1931 1932 1933
Dasawarsa: 1910-an  1920-an  1930-an
Abad: kaping-19  kaping-20  kaping-21
Kategori: Prastawa - Kelairan - Kasédan

Taun ka-1928 Masehi ing kalendher Gregorian.

Prastawa[sunting | sunting sumber]


Lair[sunting | sunting sumber]


Seda[sunting | sunting sumber]

Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=1928&oldid=868830"