1930

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Taun: 1925 1926 1927 1928 1929 1930 1931 1932 1933 1934 1935
Dasawarsa: 1920-an  1930-an  1940-an
Abad: kaping-19  kaping-20  kaping-21
Kategori: Prastawa - Kelairan - Kasédan

Taun ka-1930 Masehi ing kalendher Gregorian.


Prastawa[sunting | sunting sumber]

Kelairan[sunting | sunting sumber]

Seda[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=1930&oldid=867237"