Haarlem

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Haarlem
Haarlem wapen.svg
Lambang Haarlem
LocatieHaarlem.png
Lokasi Haarlem
Katrangan cekak
Provinsi: Noord-Holland
Jembar: ... km²
Pedunung: ... jiwa
Situs wèb resmi: http://www.Haarlem.nl
Pulitik
Walikutha: ...

Haarlem iku sawijining gemeente ing provinsi Holland Lor, Walanda. Kutha iki yaiku ibukuthané provinsi Holland Lor.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Haarlem&oldid=813829"