Den Helder

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Den Helder
Den-Helder wapen.png
Lambang Den Helder
LocatieDenHelder.png
Lokasi Den Helder
Katrangan cekak
Provinsi: Noord-Holland
Jembar: ... km²
Pedunung: ... jiwa
Situs wèb resmi: http://www.Den Helder.nl
Pulitik
Walikutha: ...

Den Helder iku sawijining gemeente ing provinsi Holland Lor, Walanda. Den Helder iku panggonan markas gedhé Angkatan Segara Walanda.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Den_Helder&oldid=813817"