Laren (Noord-Holland)

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Laren (Noord-Holland)
120px
Lambang Laren (Noord-Holland)
120px
Lokasi Laren (Noord-Holland)
Katrangan cekak
Provinsi: Noord-Holland
Jembar: ... km²
Pedunung: ... jiwa
Situs wèb resmi: http://www.Laren (Noord-Holland).nl
Pulitik
Walikutha: ...

Laren iku sawijining gemeente ing provinsi Holland Lor, Walanda.