Bergen (Noord-Holland)

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Gemeente Bergen
Pix.gif Bergen-nh wapen.png
Gendéra Bergen (Noord-Holland) Lambang Bergen (Noord-Holland)

LocatieBergenNH.png

Bergen ing Walanda

Katrangan cekak
Provinsi: Noord-Holland
Jembar: 119,83 km²
Pedunung: 31.246 jiwa (1 November 2007)
Situs wèb resmi: http://www.bergen-nh.nl
Pulitik
Walikutha: Fons Hertog (partai VVD)

Bergen iku sawijining gemeente ing provinsi Holland Lor, Walanda.