Zandvoort

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Zandvoort
Zandvoort wapen.png
Lambang Zandvoort
LocatieZandvoort.png
Lokasi Zandvoort
Katrangan cekak
Provinsi: Noord-Holland
Jembar: 44,34 km²
Pedunung: 16.659 jiwa (1 November 2007)
Situs wèb resmi: http://www.Zandvoort.nl
Pulitik
Walikutha: Niek Meijer (partai VVD)

Zandvoort iku sawijining gemeente ing provinsi Holland Lor, Walanda. Kutha iki misuwur déning sirkuit Zandvoort.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Zandvoort&oldid=813879"