Amstelveen

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Amstelveen
Coat of arms of Amstelveen.gif
Lambang Amstelveen
LocatieAmstelveen.png
Lokasi Amstelveen
Katrangan cekak
Provinsi: Noord-Holland
Jembar: 44,05 km²
Pedunung: 79.117 jiwa
Situs wèb resmi: http://www.amstelveen.nl
Pulitik
Walikutha: Jan van Zanen (partai VVD)

Amstelveen iku sawijining gemeente ing provinsi Holland Lor, Walanda. Minangka sawijning kutha satelit Amsterdam, persis sakiduling kutha iki, Amstelveen iku utamané kutha komuter.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Amstelveen&oldid=813818"