Heemskerk

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Heemskerk
Heemskerk wapen.png
Lambang Heemskerk
Dutch Municipality Heemskerk 2006.png
Lokasi Heemskerk
Katrangan cekak
Provinsi: Noord-Holland
Jembar: 1412 km²
Pedunung: 38.698 jiwa (31 Mei 2009)
Situs wèb resmi: http://www.Heemskerk.nl
Pulitik
Walikutha: Jaap Nawijn

Heemskerk iku sawijining gemeente ing provinsi Holland Lor, Walanda.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Heemskerk&oldid=813835"