Langedijk

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Langedijk
120px
Lambang Langedijk
LocatieLangedijk.png
Lokasi Langedijk
Katrangan cekak
Provinsi: Noord-Holland
Jembar: ... km²
Pedunung: ... jiwa
Situs wèb resmi: http://www.Langedijk.nl
Pulitik
Walikutha: ...

Langedijk iku sawijining gemeente ing provinsi Holland Lor, Walanda.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Langedijk&oldid=813847"