Ouder-Amstel

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Ouder-Amstel
120px
Lambang Ouder-Amstel
LocatieOuder-Amstel.png
Lokasi Ouder-Amstel
Katrangan cekak
Provinsi: Noord-Holland
Jembar: ... km²
Pedunung: ... jiwa
Situs wèb resmi: http://www.Ouder-Amstel.nl
Pulitik
Walikutha: ...

Ouder-Amstel iku sawijining gemeente ing provinsi Holland Lor, Walanda.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Ouder-Amstel&oldid=813858"