Texel

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Texel
120px
Lambang Texel
LocatieTexel.png
Lokasi Texel
Katrangan cekak
Provinsi: Noord-Holland
Jembar: ... km²
Pedunung: ... jiwa
Situs wèb resmi: http://www.Texel.nl
Pulitik
Walikutha: ...

Texel (diucapaké minangka [tèsəl]) iku sawijining gemeente ing provinsi Holland Lor, Walanda. Texel iku uga sawijining pulo lan ibukuthané yaiku Den Burg.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Texel&oldid=813865"