Bloemendaal

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Bloemendaal
Bloemendaal wapen.png
Lambang Bloemendaal
LocatieBloemendaal.png
Lokasi Bloemendaal
Katrangan cekak
Provinsi: Noord-Holland
Jembar: ... km²
Pedunung: ... jiwa
Situs wèb resmi: http://www.Bloemendaal.nl
Pulitik
Walikutha: ...

Bloemendaal iku sawijining gemeente ing provinsi Holland Lor, Walanda. Gemeente iki sawijining tlatah sing sugih.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Bloemendaal&oldid=813838"