1808

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Taun: 1803 1804 1805 1806 1807 1808 1809 1810 1811 1812 1813
Dasawarsa: [[{{{dasawarsa-1}}}-an]]  1800-an  1810-an
Abad: kaping-18  kaping-19  kaping-20
Kategori: Prastawa - Kelairan - Kasédan

Taun ka-1808 Masehi ing kalendher Gregorian.


Prastawa[sunting | sunting sumber]

Lair[sunting | sunting sumber]

Séda[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=1808&oldid=807844"