Albertus Wiese

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Albertus Wiese (Bremen, 1761 - Haarlem, 7 Januari 1810) iku Gubernur-Jendral Hindhia-Walanda sing kaping 35. Dhèwèké maréntah antara taun 18051808.


Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.


Uga delengen[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Albertus_Wiese&oldid=804624"