Paus Markus

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Paus Markus

Paus Markus punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (335-336). Paus puniki séda ing tanggal 7 Oktober 336. Panjenenganipun putranipun sawtunggaling priyantun Romawi anama Priscus.



Dipunrumiyini
déning:
Paus Silvester I
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Julius I


Artikel prakawis Paus punika, taksih dèrèng pepak. Panjenengan mangga nambah. Menawi sampun pepak, saged mbusak katrangan punika.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Paus_Markus&oldid=804345"