Paus Aleksander IV

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Aleksander IV
B Alexander IV.jpg
Asma wiyosan Rinaldo Conti
Wiwit mengku 12 Desember 1254
Dumugi 25 Mei 1261
Dipunrumiyini Innosentius IV
Dipunlajengaken Urbanus IV
Miyos ±1199
Anagni, Italia
Séda 25 Mei 1261
Viterbo, Italia
[[Paus {{{other}}}|Paus kanthi nami {{{other}}} sanesipun]]
Cathetan suku
{{{footnotes}}}

Aleksander IV, kanthi asma wiyosan Rinaldo Conti (Anagni, Italia, ±1199Viterbo, Italia, 25 Mei 1261), ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma wiwit 12 Desember 1254 dumugi 25 Mei 1261.

Artikel prakawis Paus punika, taksih dèrèng pepak. Panjenengan mangga nambah. Menawi sampun pepak, saged mbusak katrangan punika.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Paus_Aleksander_IV&oldid=817101"